Austriškas pusryčių blynas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Austriškas pusryčių blynas
Autorius apie receptą: Skanu ir labai paprasta paruošti. Tai austriškas patiekalas, bet ir Vokietijoje labai populiarus ir mėgstamas. Skanu ir labai paprasta paruošti. Tai austriškas patiekalas, bet ir Vokietijoje labai populiarus ir mėgstamas. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai kiaušinių
200 mililitrų pieno
120 gramų kvietinių miltų
1.5 šaukšto cukraus (apytikriai)
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilės
1 šaukštas sviesto
Patiekiant:
pagal poreikį uogienės (ar trintų uogų)
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į skirtingus dubenius atskirti kiaušinių baltymus nuo trynių.
2.
Į dubenį su baltymais įberti druskos, pusę kiekio cukraus ir išplakti iki standumo.
3.
Į dubenį su tryniais suberti likusį cukrų, vanilę ir gerai išplakti, tuomet įpilti pieno, suberti miltus ir trumpai paplakti. Galiausiai atsargiai įmaišyti baltymus. Plakti daugiau nereikia.
4.
Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti, supilti paruoštą tešlą ir apie 1 minutę pakepti ant stipresnės ugnies. Tuomet keptuvę dėti į įkaitintą iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitę ir kepti apie 10 - 12 minučių iki kol viršus paruduos.
5.
Iškepus supjaustyti nedideliais gabalėliais, patiekti su uogiene. Pabarstyti cukraus pudra.
Patarimai:
Receptas 26 cm skersmens keptuvei.
Papildomai į tešlą galima įmaišyti razinų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital