Autorius apie receptą:
Šią garsią kavą sutiksite tikriausiai kiekvienoje Austrijos kavinėje, o jos receptas gimęs dar imperijos laikais. Unikalumo jai suteikia trynių ir medaus sirupas - į jį pamažu
Šią garsią kavą sutiksite tikriausiai kiekvienoje Austrijos kavinėje, o jos receptas gimęs dar imperijos laikais. Unikalumo jai suteikia trynių ir medaus sirupas - į jį pamažu pilama karšta kava, kurios temperatūra trynius termiškai apdoroja. Šį gėrimą galite tiekti tiek mažuose espresso skirtuose puodeliuose (tada kavą ruoškite stipresnę), tiek didesnėse stiklinėse su silpnesne kava. Pirmu atveju trynių kremo užteks 4 puodeliams, antru - dviems. Beje, patys austrai dar labai mėgsta į šią kavą įmaišyti 1-2 šaukštus konjako.
(...daugiau)(...mažiau)Dovilė, BeDietu.lt
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą