Austriška kava Kaisermelange

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Austriška kava Kaisermelange
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Austriška kava Kaisermelange
Austriška kava Kaisermelange
Austriška kava Kaisermelange
Autorius apie receptą: Šią garsią kavą sutiksite tikriausiai kiekvienoje Austrijos kavinėje, o jos receptas gimęs dar imperijos laikais. Unikalumo jai suteikia trynių ir medaus sirupas - į jį pamažu Šią garsią kavą sutiksite tikriausiai kiekvienoje Austrijos kavinėje, o jos receptas gimęs dar imperijos laikais. Unikalumo jai suteikia trynių ir medaus sirupas - į jį pamažu pilama karšta kava, kurios temperatūra trynius termiškai apdoroja. Šį gėrimą galite tiekti tiek mažuose espresso skirtuose puodeliuose (tada kavą ruoškite stipresnę), tiek didesnėse stiklinėse su silpnesne kava. Pirmu atveju trynių kremo užteks 4 puodeliams, antru - dviems. Beje, patys austrai dar labai mėgsta į šią kavą įmaišyti 1-2 šaukštus konjako. (...daugiau) Dovilė, Be Dietų
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 mililitrų kavos (stiprios, naudojau Aroma Gold Classic Arabica)
2 vienetai kiaušinių trynių
1 šaukštas medaus
šiek tiek plaktos grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kavą paruoškite savo mėgiamu būdu. Aš ruošiau moka kavinuku.
2.
Į siaurą indą dėkite kiaušinių trynius ir medų. Plakite (geriausia elektriniu plaktuvu) iki kremas sutirštės, ims šiek tiek laikyti formą.
3.
Pasiruoškite 4 nedideles stiklines ar puodelius (aš naudojau skirtas espresso kavai).
4.
Į kiekvienos stiklinės dugną pilkite trynių kremo, užpildydami daugmaž ketvirtadalį.
5.
Tada nuolat maišydami (jog trynių nesutrauktų) pamažu pilkite karštos kavos, užpildydami apie tris ketvirčius stiklinės.
6.
Papuoškite plakta grietinėle.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital