Australiški avižiniai sausainiai su kokosu

AUTORIUS:
Jonas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 18
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Australiški sausainiai su kokosu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Trapūs, skanutėliai kokosiniai sausainiai Anzac, Australijoje ir Naujoje Zelandijoje tokius sausainius žmonos ir mamos kepdavo kareiviams, nes sausainius nesudėtinga saugoti, Trapūs, skanutėliai kokosiniai sausainiai Anzac, Australijoje ir Naujoje Zelandijoje tokius sausainius žmonos ir mamos kepdavo kareiviams, nes sausainius nesudėtinga saugoti, siųsti, jie ilgai negenda ir ilgai išlieka skanūs! (...daugiau) Jonas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 18
200 gramų cukraus
120 gramų kvietinių miltų
120 gramų sviesto
90 gramų avižinių dribsnių (ne greito paruošimo)
60 gramų kokoso drožlių
2 šaukštai vandens (verdančio)
1 šaukštas medaus
1.5 šaukštelio sodos
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukrų, avižinius dribsnius, miltus, druską ir kokoso drožles išmaišyti.
2.
Sviestą ištirpinti su medumi. Sodą užpilti karštu vandeniu ir išmaišyti su sviestu.
3.
Sviestą užpilti ant sausų ingredientų. Išmaišyti. Drėgnomis rankomis formuoti kamuoliukus, juos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paliekant gana didelius tarpus, kad turėtų kur plėstis, nes kepdami jie suplokštėja ir išsiplečia į šonus. Kamuoliukus švelniai paspausti, kad būtų truputį plokštesni (kepdami jie dar "išplauks" į kraštus, todėl stipriai spausti nereikia).
4.
Kepti iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 - 15 minučių, kol švelniai paskrus. Palikti atvėsti ant skardos.
AUTORIUS: Jonas
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Inga
2020-05-19 10:32
Nesusidraugauju su šitais sausainiais. Pirmąkart per daug išplaukė. Dabar neišplaukė, o pabyrėjo. ATSAKYTI
2020-05-21 18:30
Pabandykite kaip as su jais darau - sviesto 80g ir 1 kiausinis, cukraus tik 100g ir vietoj sodus kepimo milteliai, gaunasi superiniai grazus, nebyra, neistyzta ATSAKYTI
Ragautojas
2020-05-01 20:47
Tikrai nereikia tiek cukraus, nuo vieno sausainio jau arterijos kišasi ATSAKYTI
Laura
2019-03-02 00:31
O kur soda pilti? Rasot istirpint su vandeniu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital