Atvirkštiniai tinginių balandėliai

AUTORIUS:
Aurelija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Atvirkštiniai tinginių balandėliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Balandėliams:

700 g kiaulienos, maltos
100 g ryžių
50 g džiūvėsėlių
200 g kopūsto, smulkiai pjaustyto
1 a. š. druskos
Žiupsnelio pipirų
2 kiaušinių
2 skiltelių česnako
Priesnonių mėsai
 
Padažui:

Kubelio kiaulienos sultinio
Vandens (kad apsemtų)
2 v. š. grietinės
3 v. š. miltų
2 v. š. pomidorų padažo
100 ml pieno
Druskos
Pipirų
1 saujelės petražolių
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Maltą kiaulieną sudėti į dubenį. Tada sudėti trintą česnaką, berti prieskonių, sudėti džiūvėsėlius, kopūstą, kiaušinius, išvirtus ir atvėsintus ryžius ir viską gerai išminkyti. Suformuoti balandėlius. 
 

Apkepti įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol paruduos. Tada pilti vandens (kad apsemtų) ir troškinti 15 - 20 minučių ant silpnos ugnies.

Miltus sumaišyti su pienu (kad neliktų gumulėlių) ir, lėtai maišant, supilti į puodą su balandėliais. Tada sudėti grietinę, pomidorų padažą, suberti prieskonius ir ant lėtos ugnies troškinti 2 minutes. Baigiant troškinti, sudėti petražoles.

P. S. Miltų kiekis priklauso nuo vandens kiekio. Prieš supilant pieną su miltais, žiūrėkite masės tirštumą.

Galima patiekti su virtomis bulvėmis, raugintas agurkais, salotomis.

 

AUTORIUS: Aurelija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Edas
2019-08-20 17:02
Receptas nelabai vykes yra geresniu ATSAKYTI
Vilma
2016-06-16 12:22
gaila kepant suiro :( ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital