Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
2.5 kilogramo daržovių ((supjaustytas plonais griežinėliais))
4 šaukštai druskos
1.5 stiklinės acto ((9 proc.))
3 stiklinės cukraus
8 šaukštai aliejaus
1 galva česnako
3 šaukšteliai paprikos (aitruoji (malta))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Šis receptas tinka ne tik ridikėliams, tinka ir agurkams, ir morkoms, ir aguročiams ir t.t.
Asmeniškai aš dariau miksą iš ridikėlių, agurkų ir morkų.
Taigi, kol ridikėliai dar yra jūsų darže – paskubam!

Jūsų pasirinktas daržoves (supjaustytas plonais griežinėliais) – 2,5kg. sumaišome su 4 v.š. druskos be kaupo ir paliekame 8 val. Po 8 val. išpilame susidariusį skystį.
2.
Marinatą užvirti ir leisti atvėsti. Užpilti marinatu daržoves ir palikti dar 12 val. Sudėti į stiklainius ir išnešti į rūsį. Nei virti, nei troškinti nereikės, gerai stovi visą žiemą dėl savo aitrumo.
Labiausiai tinka prie mėsos.

Skanaus.
AUTORIUS: Julija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Lina
2020-07-18 23:47
Labai skaniaiiii gaunasi ,kartojau antrą kartą ATSAKYTI
Ksenija
2018-08-23 15:06
Ooo, kaip tik prisiauginau didelių ridikų, manau išbandysiu receptuką tiek vienų, tiek mikso su kitomis daržo gėrybėmis. Mėgstu įvairias naujoves, ne tik tradicinius močiutės agurkus ir pomidorus su želatina :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital