Aštrus maltos mėsos troškinys

AUTORIUS:
Rasa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Aštrus maltos mėsos troškinys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g maltos jautienos
1 paprika
aliejus kepimui
100 g susmulkintų petražolių
2 - 5 skiltelės česnako
1 cm imbiero šaknies gabaliukas
100 ml vandens
1 šaukštas sojų padažo
1 aitrioji paprika
druska
pipirai
400 g ryžių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pakepinkite aliejuje mėsą, paprikas susmulkinkite, sukapokite petražoles, susmulkinkite česnaką, sutarkuokite įmbiero šaknį ir visas susmulkintas dalis sumaišykite su malta mėsa. Tada įpilkite vandens, sojų padažo, įdėkite susmulkintą aitriąją papriką ir 10min. patroškinkite. Pagardinkite druska, pipirais, patiekite su virtais ryžiais.
AUTORIUS: Rasa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Dana
2011-01-03 21:13
Ar nuotraukoje tikrai "astrus maltos mesos troskinys":) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital