Aštrūs kalakutų kaklai kepti orkaitėje

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Aštrūs kalakutų kaklai kepti orkaitėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kalakutų kaklų
1 šaukštas garstyčių
2 šaukštai majonezo
2 šaukštai krienų
paprikos milteliai
druska
malti pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dubenyje sumaišome krienus, garstyčias, majonezą, paprikos miltelius, druską ir pipirus. Šia mase aptepame kalakutų kaklus, juos palaikome apie valandą ir dedame kepti į orkaitę.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital