Aštrus guliašas

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Aštrus guliašas
Aštrus guliašas
Aštrus guliašas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kiaulienos išpjovos
1 poro (stiebo)
2 pipirų, aštrių
Prieskonių (džiovintos žolelės, malta paprikos),
Druskos
Pipirų
 Aliejaus bei sviesto (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:

Išpjovą supjaustyti stambiais gabalais, gardinti druska bei pipirais. Apkepti iš abiejų pusių ant labai stiprios ugnies. Porus stambiai supjaustyti ir apkepti su sviestu. Pipirus supjaustyti. Į karščiui atsparų indą sudėti kiaulieną, poras, paprikas. Gardinti druska , pipirais bei prieskoniais. Įpilti sviesto, kuriame kepėt porus, įpilti stiklinė vandens ir kepti 200°C temp.  orkaitėje apie 30 min., uždarius dangčiu.

AUTORIUS: Kristina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Martyna
2015-02-18 18:16
Į guliašą net nepanašu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital