Aštrios krevetės su ryžiais ir daržovėmis

AUTORIUS:
Ina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Aštrios krevetės su ryžiais ir daržovėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
80 gramų ryžių
1 žiupsnelis ciberžolės (SAUDA)
150 gramų daržovių (šaldytos (mišinys))
1 skiltelė citrinų
1 šaukštas balzaminio acto
7 vienetai krevečių (tigrinės)
1 žiupsnelis druskos
20 mililitrų vyno (sausas baltas)
10 gramų sviesto
1 žiupsnelis prieskoninių žolelių (SAUDA mišinys)
1 skiltelė česnako
1 vienetas paprikos (aitri, ankštinė)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Ryžius gerai nuplauti po šaltu tekančiu vandeniu ir virti pasūdytame vandenyje ant vidutinės kaitros, kaip įprastai verdate ryžius. Išvirus juos pagardinti ciberžole, kad suteiktų gražią spalvą ir savotišką aromatą. Keptuvėje pakepinti daržoves tik kelias minutes, kad jos būtų traškios, jas pagardinti "Sauda" žolelių mišiniu.
2.
Svieste pakepinti česnaką,smulkintą ankštinę papriką. Tada sudėti krevetes iš abiejų pusių pakepti po 3-4 minutės, pabarstyti 'Sauda" prieskoniais supiti vyną ir patroškinti 5 minutes.
3.
Patiekiant dėti į lėkštės vidurį ryžius iš šonų berti keptas daržovės ir sudelioti krevetes. Visai tai užpilti padažu. Krevetes galima apšlakstyti balzaminio acto kremu. Patiekalą papuošti skiltele citrinos. Skanaus!
AUTORIUS: Ina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital