Aštrioji pica

AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Aštrioji pica
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 pakelis picos tešlos
500 gramų faršo
1 skardinė pomidorų padažo
1 skardinė jalapenų
6 vienetai pomidorų
3 vienetai rausvųjų svogūnų
200 gramų sūrio
1 sauja baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlą galima pasigaminti, bet šį kartą aš naudojau jau paruošta šaldytą picos tešlą.
2.
Tešlą ištepame pomidorų padažu, dedame supjaustytus svogūnus ir pomidorus.
3.
Faršą sumaišome su druska ir prieskoniais. Pakepiname.
4.
Ant picos paskirstome pakepintą faršą.
5.
Dedame supjaustytą jalapeną.
6.
Užbarstome tarkuotu sūriu.
7.
Ir dedame baziliką.
8.
Picą kepame 180C temp. 15 - 25 minučių.
AUTORIUS: Diana
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital