Aštriai marinuoti moliūgai žiemai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Aštriai marinuoti moliūgai žiemai
Aštriai marinuoti moliūgai žiemai
Aštriai marinuoti moliūgai žiemai
Aštriai marinuoti moliūgai žiemai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kilogramai moliūgų
250 gramų cukraus
200 mililitrų vandens
5 vienetai aitriosios paprikos
150 gramų petražolių (dėjau šaldytų)
150 mililitrų acto 9%
80 mililitrų aliejaus
75 gramai česnako
40 gramų druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Moliūgą supjaustyti 2 - 3 centimetrų gabalėliais.
2.
Česnaką, paprikas ir petražoles sutrinti elektriniu smulkintuvu, suberti į didelį puodą, užpilti aliejumi, vandeniu, cukrumi, druska, ir užvirti. Vieną papriką dedu su sėklomis, kad būtų aštriau.
3.
Į užvirtą marinatą supilti actą, vėl užvirti, tada sudėti moliūgą, maišant pavirti ape 20 - 30 minučių.
4.
Išpilstyti paruoštus moliūgus į iškaitintus stiklainius ir užsukti steriliais dangteliais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Lina
2021-12-04 19:23
Tik aš truputį pagal save pakoregavau.Dėjau du čili pipiriukus ir tris saldžias paprikas.Dar pyliau acto truputi mažiau.Vietoj jo dar truputi įpyliau obuolių sulčių. ATSAKYTI
Lina
2021-12-04 19:20
Ačiū už receptuką,labai skaniai gavos ATSAKYTI
Laima
2021-09-29 18:06
Sveiki.LB.klaidingas receptas ikeltas.Nemaisykit aitriuju pipiru(cili) su paprika.Kur jus matet AITRIAJA paprika?Aitrus tik CILI buna pipirai!Jeigu i si recepta ideti 5aitrius pipirus,tai nezinia ar imanoma bus valgyt.O recepte taip ir parasyta-5aitrios paprikos ir dar viena su seklom.Baisu! ATSAKYTI
Aurelija
2021-09-30 09:21
Dėl to ir pavadinime parašyta, jog aštriai marinuoti moliūgai, tai ir bus aštriai :) O kas mėgsta, tam labai skanu, pavyzdžiui man tokie moliūgai labai skanūs. ATSAKYTI
Jolita
2021-09-30 11:15
Gerbiamoji, paprika būna saldžioji ir aštrioji (arba aitrioji). Tik viena iš rūšių yra Čili. Dar yra daugybė rūšių: Kajeno,Habanero ir t.t…. Aštrumą galima derinti personaliai ( kas mėgsta aštriau, sakyčiau, 5 vnt. dar ir mažoka ;) ). Tačiau aš “pasigedau” didesnio kiekio skysčio marinatui, matyt tai priklauso ir nuo moliūgo rūšies- mano buvo kiek sausokas. :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital