Aštri troškinta aviena su ryžiais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Aštri troškinta aviena su ryžiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g avienos (minkštimo),
3 svogunai,
1 skiltele česnako,
2 šaukštai aliejaus,
1 nedidelis lauro lapelis,
2 gvazdikeliai,
druskos,
maltu raudonųjų pipirų,
1 stikline ryžių,
3 stiklines vandens.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsa supjaustyti šiaudeliais, apkepinti riebaluose kartu su supjaustytais svogūnais ir česnaku, įdėti prieskonių ir įpilti karšto vandens, kad vos apsemtu. Troškinti ant mažos ugnies. Kai mėsa suminkštės (išėmus lauro lapeli ir gvazdikėlius), sumaišyti ją su virtais ryžiais. Patiekti su šviežių daržovių salotomis, troškintais burokeliais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital