Aštri sriuba su ėriena

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Aštri sriuba su ėriena
Aštri sriuba su ėriena
Aštri sriuba su ėriena
Aštri sriuba su ėriena
Autorius apie receptą: Tai – tobulybė mano lėkštėje. Tikrai neesu valgiusi skanesnės sriubos. Manau didžiausia šios sriubos paslaptis yra kokybiška ėriena ir tai, kad pirmiausia sultinį su Tai – tobulybė mano lėkštėje. Tikrai neesu valgiusi skanesnės sriubos. Manau didžiausia šios sriubos paslaptis yra kokybiška ėriena ir tai, kad pirmiausia sultinį su ėriena viriau greitpuodyje. Mėsytė tiesios byrėjo nuo kaulo ir tirpo burnoje. O toliau, kaip skamba žodžiai iš vienos dainos „Viskas tik, detalės“. Tai, ką turite ir mėgstate. Tik būtinai būtiniausiai šiai sriubai reikia čili. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai bulvių
320 gramų konservuotų pupelių (apytikriai, 1 skardinės)
1 vienetas poro
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai perlinių kruopų
1 skiltelė česnako
1 vienetas aitriųjų pipirų
2 šaukštai pomidorų tyrės
1 šaukštas petražolių (smulkintų)
Sultiniui:
1.5 kilogramo ėrienos (kaulų su mėsa)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 sauja salierų lapų
2 skiltelės česnako
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį druskos
2 vienetai juodųjų pipirų (grūdelių)
2 vienetai kvapiųjų pipirų (grūdelių)
3 litrai vandens
Kepimui:
30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Morką nuskusti, svogūną nulupti.
2.
Ėrienos kaulus sudedame į greitpuodį kartu su daržovėmis, lauro lapais, druska ir pipirais. Užpilame vandeniu ir verdame apie 30 min. Jeigu neturite greitpuodžio, šis procesas puode užtruks iki 2 val. Sultinį nukošti. Mėsą nukaulinti.
3.
Perlines kruopas užsimerkiame iš vakaro (daug greičiau išvirs ir sutaupys mums laiko).
4.
Svogūną, česnaką, porą ir aitrųjį pipirą supjaustome smulkiais gabalėliais, morką griežinėliais, bulves kubeliais.
5.
Puode ištirpiname sviestą. Sudedame smulkintą svogūną, porą, čili ir česnaką. Pakepiname, kol pasklis nuostabus aromatas ir daržovės šiek tiek suminkštės. Sudedame pomidorų tyrę ir pakaitiname apie 1 min. Suberiame perlines kruopas, įmetame lauro lapą. Užpilame perkoštu sultiniu, kur virė ėriena. Verdame apie 20 min. Sudedame bulves, nukaulintą ėrienos mėsą. Verdame dar apie 15 min, kol bulvės suminkštės. Suberiame į puodą konservuotas pupeles, petražoles. Ragaujame, jei trūksta skonio, pagardiname dar druska ir pipirais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital