Aštri kiniška sriuba

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Aštri kiniška sriuba
Autorius apie receptą: Renatos Ničajienės ("Sezoninė virtuvė") išbandyta tikra antigripino sriuba su šildančiais prieskoniais, daržovėmis ir makaronais. Maloniai sušildys ir suteiks sveiko Renatos Ničajienės ("Sezoninė virtuvė") išbandyta tikra antigripino sriuba su šildančiais prieskoniais, daržovėmis ir makaronais. Maloniai sušildys ir suteiks sveiko sotumo. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 litro daržovių sultinio
0.5 vieneto kininių kopūstų
1 vienetas morkų
200 gramų kiaušininių makaronų (naudojome "Santa Maria")
1 vienetas aitriosios paprikos
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis kalendros
1 pundelis daigų
0.5 vieneto žaliųjų citrinų
1 galva česnako
2 šaukštai sojos padažo
pagal skonį imbiero
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sultinį užvirkite. Imbiero šaknį ir aitriąją papriką supjaustykite, įmeskite į verdantį sultinį. Jei norite, kad sriuba būtų mažiau aštri, iš aitriosios paprikos išimkite sėklas. Česnako skilteles nulupkite, perpjaukite išilgai pusiau, taip pat įmeskite į puodą su verdančiu sultiniu. Į sultinį supilkite sojų padažą. Virkite sultinį su prieskoniais vos burbuliuojant apie 5 minutes.
2.
Per tą laiką nuskuskite morką ir sutarkuokite ją plonais griežinėliais. Pekino kopūstą nuplaukite, perpjaukite pusiau ir supjaustykite kuo plonesniais šiaudeliais. Paruoštas daržoves sumeskite į verdantį sultinį ir virkite dar 5 minutes.
3.
Tada į sriubą sudėkite greitai išverdančius azijietiškus makaronus, virkite dar kelias minutes. Išvirusią sriubą nukelkite nuo ugnies.
4.
Švarius svogūnų laiškus ir kalendrų lapelius supjaustykite, suberkite į išvirusią sriubą, įspauskite žaliosios citrinos sultis. Išmaišykite ir pilstykite į lėkštes. Sriubą puoškite porų daigais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital