Aštri azijietiška sriuba su jautiena

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Aštri azijietiška sriuba su jautiena
Aštri azijietiška sriuba su jautiena
Aštri azijietiška sriuba su jautiena
Aštri azijietiška sriuba su jautiena
Aštri azijietiška sriuba su jautiena
Aštri azijietiška sriuba su jautiena
Aštri azijietiška sriuba su jautiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai vandens
600 gramų jautienos sprandinės (naudojome „Feel the Beef“ 30 dienų brandintą)
200 gramų kiaušininių makaronų
60 mililitrų sojos padažo
1 vienetas pomidorų
1 vienetas svogūnų
6 skiltelės česnako
0.5 vieneto sičuano pipiro
30 mililitrų ryžių acto
2 centimetrai imbiero
2 šaukštai raudonosios kario pastos
1 šaukštelis cukraus
3 vienetai anyžiaus žvaigždutės
2 vienetai lauro lapų
2 vienetai svogūnų laiškų
pagal poreikį svogūnų laiškų
pagal poreikį aitriosios paprikos miltelių
pagal poreikį sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Stambiai supjaustome svogūną, česnako skilteles perpjauname pusiau.
2.
Įkaitiname keptuvę su šlakeliu aliejaus. Dedame svogūną, česnakus, Sičuano pipirus, lauro lapus ir žvaigždinius anyžius. Kepiname apie 10 minučių, nuolat pamaišydami.
3.
Į keptuvę dedame raudonojo kario pastą ir stambiai supjaustytą pomidorą. Pakaitiname dar keletą minučių. Tuomet supilame sojų padažą, suberiame cukrų. Viską gerai išmaišome, kaitiname dar 2–3 minutes ir nuimame keptuvę nuo kaitros.
4.
Į didelį puodą dedame stambiais kubeliais supjaustytą jautieną, į trečdalius padalintus svogūnų laiškus bei riekelėmis supjaustytą imbierą. Viską užpilame vandeniu, ryžių actu ir užverdame. Tuomet sumažiname kaitrą ir verdame apie 10 minučių. Paviršiuje susidariusias putas nugriebiame šaukštu.
5.
Iš keptuvės į puodą perkeliame prieš tai pasiruoštą prieskonių masę ir viską gerai išmaišome. Verdame ant mažos kaitros apie 2 val.
6.
Sultiniui baigiant virti pasiruošiame makaronus pagal instrukciją ant pakuotės.
7.
Sriubai išvirus, per sietelį nukošiame sultinį į kitą puodą. Tuomet išrenkame jautienos gabalėlius ir grąžiname atgal į sultinį.
8.
Į dubenėlius dedame makaronus, pilame sultinio, dedame jautienos kubelius. Patiekiame su smulkintais svogūnų laiškais, aitriosios paprikos griežinėliais bei sezamų sėklomis.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital