Aromatingosios bandelės

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Aromatingosios bandelės
Aromatingosios bandelės
Aromatingosios bandelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
150 g pieno
1 pakelis sausų mielių
2 šaukštai cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
0,5 a.š. druskos
350 g miltų
2 a.š. apelsino žievelių
2 šaukštai apelsinų sulčių
1 kiaušinio trynys
2 šaukštai aliejaus
Užpilui:
100 g cukraus
1,5 šaukšto apelsino žievelių
50 g margarino VILNIUS kepiniams
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šiltame piene ištirpiname mieles, sudedame likusias sudedamąsias tešlos dalis ir išminkome tešlą, kad būtų elastinga. Paliekame šiltoje vietoje, apie 1,5 val., kad tešla iškiltų. Iš iškilusios tešlos padarome apvalias bandeles (man gavosi 9) ir sudedame į riebalais išteptą kepimo indą. Atskirame dubenyje išlydom margariną ir sumaišom su cukrumi bei apelsino žievelėmis. Šia mase tolygiai apipilame bandeles ir uždengę rankšluosčiu paliekame pastovėti 20-30 min. Tada įdedame į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 25-30 min.
AUTORIUS: Neringa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital