Aromatingas obuolių pyragas su apelsinų sultimis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Aromatingas obuolių pyragas su apelsinų sultimis
Aromatingas obuolių pyragas su apelsinų sultimis
Aromatingas obuolių pyragas su apelsinų sultimis
Aromatingas obuolių pyragas su apelsinų sultimis
Autorius apie receptą: Pyragas labai paprastas, bet kas jį valgys niekad neatspės, kad ilgiausiai užtrukote skusdami ir pjaustydami obuolius, nes tešlai užmaišyti reikės vos kelių minučių. Pyragas labai paprastas, bet kas jį valgys niekad neatspės, kad ilgiausiai užtrukote skusdami ir pjaustydami obuolius, nes tešlai užmaišyti reikės vos kelių minučių. Alina, Apie viską
Redakcijos nuomonė: Recepto autorė visiškai teisi - pyrago skonis dieviškas, o pagaminamas kaip dukart du. Visi ragavę prašė recepto. Apelsinų poskonis labai dera su obuoliais, o kur dar cinamono Recepto autorė visiškai teisi - pyrago skonis dieviškas, o pagaminamas kaip dukart du. Visi ragavę prašė recepto. Apelsinų poskonis labai dera su obuoliais, o kur dar cinamono nata! Tobulai lengvas ir tobulai skanus pyragas. Mes neatsilaikėme ir į obuolių įdarą pridėjome apie 50 g smulkintų migdolų, kurie čia tiko net labai, bet jau ir savaime šis pyragas visapusiškai geras. Labai rekomenduojame! (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 stiklinės obuolių (nulupti ir supjaustyti)
3 vienetai kiaušinių
2.5 stiklinės miltų
1.5 stiklinės cukraus
1 stiklinė apelsinų sulčių (geriausiai - šviežiai spaustų)
180 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1.5 šaukštelio cinamono
1 šaukštelis vanilės esencijos
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 175 C.
2.
Patepkite sviestu 26 cm skersmens apvalią kepimo formą.
3.
Dubenyje sumaišykite obuolius su 1/2 stiklinės cukraus ir cinamonu.
4.
Kitame dubenyje lengvai suplakite aliejų su likusiu cukrumi (1 stiklinė). Įmaišykite kiaušinius, po to - apelsinų sultis ir vanilės ekstraktą. Įmaišykite miltus, druską ir kepimo miltelius. Išmaišykite viską iki vientisumo.
5.
Supilkite pusę tešlos į kepimo formą. Įdėkite obuolius ir ant viršaus užpilkite likusią tešlą.
6.
Pašaukite į orkaitę ir kepkite apie valandą. Viršus turi būti lengvai traškus.
7.
Išimkite iš orkaitės ir palikite kelias minutes formoje. Tada išimkite iš formos ir jei turite ledų - valgyti karštą, mes ledų neturėjome, tai valgėme su plakta grietinėle. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Milda
2019-09-16 09:21
O 8 stiklines obuoliu tai kiek ju mazdaug is viso? O pjaustyti juos kubeliais, skiltelemis? ATSAKYTI
Agne
2019-09-16 10:03
As pjausciau kubeliais ir matavau stiklinemis kaip pas autore, skanus pyragas, mums patiko. Tik alieju naudojau saulegrazu, bet rafinuota, nes man nepatinka aliejaus poskonis pyraguose. Galima man atrodo vietoje aliejaus ir tirpinta sviesta naudoti ATSAKYTI
Milda
2019-09-16 16:35
Aciu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital