Aromatinga Teriyaki vištiena

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Aromatinga Teriyaki vištiena
Autorius apie receptą: Labai greitai pagaminamas patiekalas, kurį tikrai lengva paruošti. Be to, Santa Maria Teriyaki prieskonių mišinys suteikia patiekalui autentišką Azijos skonį. Mėgaukitės Labai greitai pagaminamas patiekalas, kurį tikrai lengva paruošti. Be to, Santa Maria Teriyaki prieskonių mišinys suteikia patiekalui autentišką Azijos skonį. Mėgaukitės kartu su sniego baltumo Basmati ryžiais ir keptomis daržovėmis. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos filė
200 mililitrų daržovių sultinio
2 vienetai salierų stiebų
1 vienetas morkų
50 gramų anakardžių riešutų
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai bulvių krakmolo
1 šaukštas teriyaki prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria")
pagal skonį akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį medaus
Garnyrui:
pagal poreikį basmati ryžių (virtų)
pagal poreikį brokolių (garintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Supjaustykite vištienos filė gabaliukais ir sudėkite juos į dubenį. Užberkite vieną kamštelį Teriyaki prieskonių mišinio ant vištienos. Suberkite bulvių krakmolą ir pamaišykite vištienos gabaliukus.
2.
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. Kepkite mėsą iš visų pusių, kol jis taps rusvai auksinės spalvos. Nuimkite keptuvę nuo viryklės ir išvalykite.
3.
Įkaitinkite dar alyvuogių aliejaus keptuvėje ir kepkite pjaustytą svogūną, salierų stiebus ir morkas. Įberkite dar vieną kamštelį prieskonių ir kepkite, kol daržovės šiek tiek paruduos, bet išliks vis dar traškios. Tada dėkite mėsą atgal į keptuvę, įpilkite sultinio ir viską išmaišykite. Pagardinkite druska, Teriyaki prieskoniais, anakardžiais ir medumi. Paruoštą patiekalą pabarstykite sezamo sėklomis.
4.
Patiekite su garintais brokoliais ir Basmati ryžiais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital