Aromatinga aviečių uogienė su romu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Aviečių uogienė su romu
Aviečių uogienė su romu
Aviečių uogienė su romu
Aviečių uogienė su romu
Autorius apie receptą: Skani ir kvapni uogienė... Toliau kaupiame atsargas žiemai! Iš šio kiekio paruošiau ~720 ml uogienės. Skani ir kvapni uogienė... Toliau kaupiame atsargas žiemai! Iš šio kiekio paruošiau ~720 ml uogienės. Reda, Miss Dish
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
750 gramų aviečių
500 gramų cukraus
45 gramai romo
2 šaukštai citrinų sulčių
1/4 šaukštelio druskos
3 lašai romo esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į puodą suberti avietes, cukrų, supilti romą ir citrinos sultis.
2.
Užvirus sumažinti ugnį ir virti ~40 min.
3.
Įberti druskos, įlašinti esenciją ir, išmaišius, supilstyti į išgarintus/sterilizuotus stiklainiukus. Sandariai uždaryti verdančiu vandeniu nuplikytais dangteliais. Laikyti vėsiai.
Redos receptai dar skanesni iš pačios Redos kuriamų indų, kuriais galite pasigrožėti čia.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital