Aromatinga aviečių uogienė su romu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Aviečių uogienė su romu
Aviečių uogienė su romu
Aviečių uogienė su romu
Aviečių uogienė su romu
Autorius apie receptą: Skani ir kvapni uogienė... Toliau kaupiame atsargas žiemai! Iš šio kiekio paruošiau ~720 ml uogienės. Skani ir kvapni uogienė... Toliau kaupiame atsargas žiemai! Iš šio kiekio paruošiau ~720 ml uogienės. Reda, Miss Dish
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
750 gramų aviečių
500 gramų cukraus
45 gramai romo
2 šaukštai citrinų sulčių
1/4 šaukštelio druskos
3 lašai romo esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į puodą suberti avietes, cukrų, supilti romą ir citrinos sultis.
2.
Užvirus sumažinti ugnį ir virti ~40 min.
3.
Įberti druskos, įlašinti esenciją ir, išmaišius, supilstyti į išgarintus/sterilizuotus stiklainiukus. Sandariai uždaryti verdančiu vandeniu nuplikytais dangteliais. Laikyti vėsiai.
Redos receptai dar skanesni iš pačios Redos kuriamų indų, kuriais galite pasigrožėti čia.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital