Argentinietiškas steikas su čimičiuri padažu

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Argentinietiškas steikas su čimičiuri padažu
Argentinietiškas steikas su čimičiuri padažu
Autorius apie receptą: Sultingas ir labai skanus patiekalas, kurio kiekvienas kąsnis tirps burnoje. Sultingas ir labai skanus patiekalas, kurio kiekvienas kąsnis tirps burnoje. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas jautienos antrekoto (naudojau "Feel The Beef")
1 sauja sūrio (naudojau "Provolone")
1 sauja petražolių
1 vienetas aitriosios paprikos
2 skiltelės česnako
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 šaukštas obuolių acto
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
pagal skonį raudonėlio
pagal skonį čiobrelių
pagal skonį kmynų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į keptuvę dedame sūrį. Jį pagardiname raudonėliu, rūkyta paprika, druska ir pipirais.
2.
Ruošiame čimičiuri padažą: nuskiname šviežias petražoles, į trintuvą dedame kelias česnako skilteles, gausiai įpilame alyvuogių aliejaus ir sudedame žoleles. Pagardiname raudonėliu, kmynais, čiobreliu bei obuolių actu. Viską gerai sutriname, jei trūksta sūrumo - įberiame druskos. Įdedame smulkintą čili pipirą ir dar kartą viską gerai sutriname.
3.
Padažą paliekame pastovėti.
4.
Pradedame kepti sūrį, o mėsą nusausiname, aptepame aliejumi ir dedame į gerai įkaitintą keptuvę.
5.
Kepame po 2 minutes iš vienos pusės, o iškepus - suvyniojame į foliją ir paliekame pastovėti. Skanaujame su lydytu sūriu ir čimičiuri padažu.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital