Arepas - venesuelietiškas sumuštinis su tunu

AUTORIUS:
Ieva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Arepas - venesuelietiškas sumuštinis su tunu
Autorius apie receptą: Tunas – ypač vertinga žuvis. Jame gausu baltymų, seleno, fosforo, A, B ir B12 vitaminų. Jį ypač vertina sportininkai ir visi, besirūpinantys sveika mityba. Ši žuvis – Tunas – ypač vertinga žuvis. Jame gausu baltymų, seleno, fosforo, A, B ir B12 vitaminų. Jį ypač vertina sportininkai ir visi, besirūpinantys sveika mityba. Ši žuvis – neriebi, tad lengvai virškinama. Noriu jums pristatyti venesuelietišką ir pietų kraštuose itin populiarų patiekalą - arepas, kurį išmokau gaminti iš savo draugės portugalės. Tai tarsi sumuštinis, kurį patogu valgyti pusryčiams, užkandžiui, įsidėti į darbą. O šis sumuštinis dar ir sveikuoliškas - nors priklauso, ką dėsite į naminės bandelės vidų, o aš šį kartą renkuosi tuną. (...daugiau) Ieva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
1 kilogramas kukurūzų miltų
šiek tiek vandens
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Įdarui:
2 skardinės tuno aliejuje
1 vienetas svogūnų
100 gramų fermentinio sūrio
2 šaukštai majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pirmiausiai pagaminame bandeles. Jos gaminamos tik iš kukurūzų miltų ir vandens bei žiupsnelio cukraus. Miltus maišome su vandeniu ir minkome, kol tešla bus vientisa, vandenį pilame po truputį, kol tešla teps tinkamos minkyti konsistenscijos ir nelipni.
2.
Iš tešlos formuojame apvalius, suplotus apkritimus maždaug 1 cm storio ir kepame aliejuje, gilesnėje keptuvėje iš abiejų pusių, kol pasidarys geltoni.
3.
Ruošiame įdarą. Į tuną įpjaustome svogūną, sutarkuojame sūrį, dedame majonezą ir viską išmaišome.
4.
Iškeptas aliejuje bandeles įpjauname pusiau ir į vidų sudedame įdarą. Skanaus!
AUTORIUS: Ieva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital