Arbatos punšas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Arbatos punšas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
125 g cukraus
1 citrinos sultys
0,5 stiklinės baltojo pusiau saldaus vyno
0,5 l stiprios juodos arbatos
6-8 ledo gabalėliai
razinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukrų užpilame citrinos sultinis ir uždengę laikome šaltoje vietoje, kol cukrus ištirpsta. Po to jį užpilame šilta juoda arbata, išmaišome, atvėsiname. Į taures išpilstome arbatą, įdedame nuplikytų razinų, ledo gabalėlių. Ant ledo gabalėlių atsargiai pilame vyną, kad gėrimas nesusimaišytų. Prieš geriant išmaišome.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital