Arbatoje marinuoti šašlykai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Arbatoje marinuoti šašlykai
Arbatoje marinuoti šašlykai
Arbatoje marinuoti šašlykai
Autorius apie receptą: Dalinuosi labai skaniu šašlykų receptu, kurį jau ne kartą išbandėme savo draugų rate. Dalinuosi labai skaniu šašlykų receptu, kurį jau ne kartą išbandėme savo draugų rate. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 kilogramo kiaulienos sprandinės
1 litras vandens
2 vienetai svogūnų (smulkintų)
100 gramų juodosios arbatos
2 šaukšteliai džiovintų bazilikų
2 šaukšteliai džiovinto raudonėlio
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Arbatžoles užpilkite 1 litru verdančio vandens. Palikite pritraukti. Atvėsusią arbatą perkoškite per sietelį.
2.
Kiaulienos sprandinę supjaustykite norimo dydžio gabaliukais, tinkamais mauti ant iešmo.
3.
Į atvėsusią arbatą sudėkite kiaulienos sprandinę ir palikite kelioms valandoms pasimarinuoti.
4.
Nupilkite skystį ir sudėkite smulkintus svogūnus, džiovintas žoleles, pipirus ir gerai rankomis išmaigykite. Palikite valandai šaldytuve.
5.
Prieš veriant ant iešmų, mėsą pagardinkite druska.
6.
Kepkite mėsą suvertą ant iešmų vis pavartant, kol iškeps. Valgome su salotomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital