Arbatoje marinuoti lašišos kepsneliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Arbatoje marinuoti lašišos kepsneliai
Arbatoje marinuoti lašišos kepsneliai
Arbatoje marinuoti lašišos kepsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai lašišos filė (kepsniai, apytikriai 800 g )
0.5 litro vandens (apytikriai)
2 šaukštai medaus
2 šaukštai ryžių acto
4 pakeliai žaliosios arbatos (arba 2 juodos arbatos pakelių)
2 centimetrai imbiero (tarkuotos)
2 skiltelės česnako (išspaustų)
1 žiupsnelis citrininių pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Arbatos pakelius užpilkite apie 0.5 litro karšto vandens ir palikite pritraukti. Atvėsinkite arbatą.
2.
Indelyje sumaišykite tarkuotą imbiero šaknį, išspaustus česnakus, ryžių actą, medų ir atvėsusią arbatą. Sudėkite lašišos kepsnelius ir palikite pasimarinuoti bent jau valandą arba per naktį.
3.
Kepimo indą ištieskite kepimo popieriumi. Sudėkite marinuotus lašišos kepsnelius, pagardinkite citrininiais pipirais.
4.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 - 15 min. arba, kol kepsneliai gražiai apskrus. Tikslus laikas priklauso nuo kepsnių dydžio. Tiekite su norimu garnyru.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital