Arbatoje marinuota lašiša

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Arbatoje marinuota lašiša
Arbatoje marinuota lašiša
Arbatoje marinuota lašiša
Autorius apie receptą: Kaip ir dažniausiai ieškau naujų idėjų ir išbandau kažką dar neragauto. Lašišą marinavau juodoje arbatoje per naktį ir tada kepiau orkaitėje šeimai pietums. Galbūt ši Kaip ir dažniausiai ieškau naujų idėjų ir išbandau kažką dar neragauto. Lašišą marinavau juodoje arbatoje per naktį ir tada kepiau orkaitėje šeimai pietums. Galbūt ši idėja patiks ir Jums. Receptą radau "Samčio užrašai" tinklaraštyje . (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų lašišos filė (kepsnelių po 150 g)
2 vienetai juodosios arbatos (pakeliais)
2 centimetrai imbiero
2 skiltelės česnako
2 šaukštai ryžių acto
2 šaukštai medaus
pagal skonį rupios druskos (naudojau „Lemon salt“)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Arbatos pakelius sudedame į puodelį, užpilame karštu vandeniu ir paliekame prisitraukti. Atvėsiname.
2.
Imbierą sutarkuojame, česnaką pasmulkiname.
3.
Dubenėlyje sumaišome česnaką, imbierą, medų ir ryžių actą. Supilame pravėsusią arbatą.
4.
Lašišos kepsnelius nuplauname ir užpilame marinatu. Palaikome bent 1 val, galima palikti ir per naktį.
5.
Kepimo indą ištiesiame kepimo popieriumi. Sudedame iš marinato iš trauktus ir nusausintus kepsnelius.
6.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 – 15 min. Iškepusius kepsnelius gausiai pabarstome druska.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital