Arbatiniai pyragaičiai su džiovintais vaisiais

AUTORIUS:
Petrutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Arbatiniai pyragaičiai su džiovintais vaisiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g miltų
2 kiaušinių tryniai
0,5 stiklinės cukraus
0,5 arbatinio šaukštelio citrinų žievelių
80 g margarino VILNIAUS kepiniams
1 šaukštelis sodos
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 - 1,5 stiklinės stiprios arbatos
100 g razinų
100 g džiovintų slyvų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užviriname arbatą, suberiame nuplautus ir nusausintus džiovintus vaisius ir verdame 5 minutes. Vaisius perkošiame ir nusausiname, o arbatą atvėsiname. Margariną išsukame su cukrumi, po vieną sudedame kiaušinių trynius, išmaišydami. Kepimo miltelius ir sodą sumaišome su miltais, taip pat citrinų žievelėmis ir sudedame į margarino masę. Viską gerai išmaišome. Galiausiai supilame arbatą bei vaisius ir vėl išmaišome. Kepimo formeles ištepame sviestu ir apibarstome džiūvėsiais. Supilame tešlą ir dedame į orkaitę. Kepame 180 ° C temperatūroje apie 40 minučių. Prieš patiekdami galite apibarstyti cukraus pudra arba glajumi.
AUTORIUS: Petrutė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital