Arbata su imbieru ir romu

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Arbata su imbieru ir romu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 a. š. arbatžolių
500 ml vandens
2 a. š. malto cinamono
3 cm imbiero šaknies
4 v. š. cukraus
0,3 stiklinės šviežių citrinos sulčių
4 a. š. romo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukrų sumaišiau su tarkuotu imbieru bei cinamonu, užpyliau vandeniu ir viriau apie 10 min. Nuoviru užpyliau arbatžoles ir uždengus palaikiau apie 5 minutes, kad pripliktų. Tuomet supyliau citrinos sultis. Gautą gėrimą išpilsčiau į puodelius, į kiekvieną įpyliau šiek tiek romo ir patiekiau. Tikrai gardi arbata!
AUTORIUS: Gražina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital