Apversti apelsinų keksiukai

AUTORIUS:
Ramunė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Apelsinų keksiukai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai dailūs, kvapnūs ir gaivūs keksiukai. Apelsinus geriausia rinkitės saldesnius arba galima juos pakeisti mandarinais. Labai dailūs, kvapnūs ir gaivūs keksiukai. Apelsinus geriausia rinkitės saldesnius arba galima juos pakeisti mandarinais. Ramunė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
150 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus (+truputėlio apelsinams apvolioti)
1 vienetas apelsinų (nedidelių, saldžių)
70 gramų sviesto
50 mililitrų pieno
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Supilti pieną, ištirpintą ir atvėsintą sviestą ir išmaišyti. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir išmaišyti, kol neliks sausų gumuliukų (bet nepermaišyti). Įtarkuoti apelsino žievelės ir dar kartą išmaišyti.
2.
Apelsiną nulupti, supjaustyti riekelėmis, pabarstyti cukrumi ir sudėti į silikoninių keksiukų formelių dugną. Jei naudojate kitokias formeles, pirmiausia į jas įdėkite popierėlius.
3.
Ant viršaus dėkite tešlos tiek, kad užpildytų maždaug 2/3 formelės. Man pavyksta maždaug 8 keksiukai.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 22 minutes (ar iškepę, patikrinkite mediniu pagaliuku). Patiekiant apverskite, kad apelsinas būtų viršuje.
AUTORIUS: Ramunė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital