Apverstas slyvų pyragas

AUTORIUS:
Raimonda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Apverstas slyvų pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Drėgnas, gaivus ir labai skanus slyvų pyragas! Jeigu slyvas naudosite rūgščias, į tešlą berkite daugiau cukraus. Drėgnas, gaivus ir labai skanus slyvų pyragas! Jeigu slyvas naudosite rūgščias, į tešlą berkite daugiau cukraus. Raimonda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
6 vienetai slyvų
3 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
150 gramų miltų
100 gramų sviesto
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą ištirpinti ir palikti kelias minutes pravėsti. Berti cukrų ir lengvai išplakti.
2.
Į sviestą po vieną, vis paplakant, įmušti kiaušinius. Berti persijotus miltus su kepimo milteliais.
3.
Slyvas nuplauti, nusausinti, perpjauti pusiau ir išimti kauliukus.
4.
Formos dugną (naudoju 24 cm skersmens) iškloti kepimo popieriumi, ant dugno išdėlioti slyvas, prapjauta puse žemyn. Ant viršaus atsargiai supilti tešlą.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Ar iškepė, patikrinti mediniu smeigtuku, jei įsmeigus ir ištraukus, jis sausas - pyragas iškepė, jei aplipęs tešla - kepti dar 10 minučių ir vėl tikrinti.
6.
Palikti šiek tiek atvėsti formoje. Ant viršaus uždėti lėkštę, apversti formą ir nuimti formą, atsargiai nulupti kepimo popierių. Skanaus!
AUTORIUS: Raimonda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital