Apverstas kivių pyragas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Apverstas kivių pyragas
Apverstas kivių pyragas
Apverstas kivių pyragas
Apverstas kivių pyragas
Apverstas kivių pyragas
Autorius apie receptą: Visada vaikams sakome, kad savaitgalis - tai dviejų dienų atostogos, o per atostogas būtina šiek tiek pasilepinti. Šįkart siūlau apversto kivių pyrago receptuką. Visada vaikams sakome, kad savaitgalis - tai dviejų dienų atostogos, o per atostogas būtina šiek tiek pasilepinti. Šįkart siūlau apversto kivių pyrago receptuką. Viktorija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai kivių
50 gramų sviesto (lydyto)
pagal poreikį rudojo cukraus
Tešlai:
250 gramų kvietinių miltų
200 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
100 mililitrų kokosų pieno
0.5 vieneto citrinų
1 saujelė kokoso drožlių
2 šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kepimo formos dugną ištepti lydytu sviestu, pabarstyti ruduoju cukrumi.
2.
Kivius nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Kivių griežinėlius sudėlioti ant kepimo formos dugno.
3.
Tešlai į dubenį sudėti sviestą, įberti cukraus ir išmaišyti, tuomet įmušti kiaušinius, suberti miltus, kepimo miltelius, kokoso drožles, supilti kokosų pieną ir išspausti citrinos sultis. Viską gerai išmaišyti ir supilti į kepimo formą ant kivių.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50 minučių.
5.
Kai pyragas iškeps ir kiek atvės, uždengti lėkštę, apversti kepimo indą ant lėkštės ir atsargiai nuimti kepimo indą nuo pyrago.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital