Apverstas ananasinis pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Apverstas ananasų pyragas
Apverstas ananasų pyragas
Apverstas ananasų pyragas
Apverstas ananasų pyragas
Apverstas ananasų pyragas
Autorius apie receptą: Šis apverstas pyragas ne tik gražiai atrodo, bet ir yra pasakiško skonio - purus, minkštas ir drėgnas. Šis apverstas pyragas ne tik gražiai atrodo, bet ir yra pasakiško skonio - purus, minkštas ir drėgnas. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
188 gramai miltų
177 mililitrai kokosų pieno
3 vienetai kiaušinių (didelių)
170 gramų sviesto (kambario temperatūros)
150 gramų cukraus
60 gramų kokoso drožlių
12 gramų kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
Viršui:
7 vienetai konservuotų ananasų (griežinėlių)
70 gramų sviesto (ištirpinto)
50 gramų rudojo cukraus
40 gramų kokoso drožlių
7 vienetai kokteilinių vyšnių ( arba konservuotų, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Naudojau apvalią 23 cm kepimo formą nuimamais kraštais. Kepimo formą apgaubkite folija, nes sviestas ir sirupas gali truputį prasisunkti per kraštus. Į formą įtieskite kepimo popierių, sudėkite ananasų griežinėlius, vyšnias. Užberkite kokosų drožles, cukrų ir ant viršaus supilkite ištirpintą sviestą.
2.
Tešlai sviestą gerai išsukite su cukrumi. Įdėkite vanilės ekstraktą, kiaušinius ir gerai išplakite iki vientisos masės. Supilkite kokoso pieną ir vėl išplakite.
3.
Atskirame dubenyje sumaišykite persijotus miltus su kepimo milteliais. Tada sausus ingredientus suberkite į tešlą ir išplakite. Suberkite kokoso drožles ir viską gerai išmaišykite.
4.
Tešlą supilkite ant ananasų sluoksnio ir atsargiai tolygiai paskirstykite ją.
5.
Kepkite iki 175 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 1 val. Ar iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku: jis, įkištas ir ištrauktas iš kepinio centro, turi būti švarus.
6.
Iškepusi pyragą 30 min. atvėsinkite formoje, tada atsekite formos kraštus ir apverskite pyragą ant lėkštės taip, kad ananasai būtų viršuje. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital