Apkepti orkaitėje aguročiai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Apkepti orkaitėje aguročiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
120 g aguročio
50 g kvietinių miltų
25 g sviesto
200 g fermentinio sūrio
2 šaukštai grietinės
Druskos, pagal skonį
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalome ir apskritimais supjaustome aguročius. Pagardiname juos druska, apvoliojame miltais ir apkepiname. Tada  sudedame į skardą, užpilame grietinės padažu, apibarstome tarkuotu sūriu ir kepame orkaitėje.
Padažo paruošimas: į keptuvę dedame sviestą ir miltus, kepame, kol miltai parus, tada sukrečiame grietinę.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital