Apkepta virta karka

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
Apkepta virta karka
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vienetas kiaulienos karkos
100 gramų majonezo
1 šaukštelis druskos
4 skiltelės česnako
1 žiupsnelis maltų lauro lapų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis džiovintas rozmarinas
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Karką dėti virti į pasūdytą, pipirais ir lauro lapais pagardintą vandenį ir virti apie valandą ant nedidelės kaitros.
2.
Išvirusią karką išimti, nusausinti, aptepti majonezu, smulkintu česnaku, prieskoniais. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.
AUTORIUS: Regina R.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital