Apelsinų skonio imbieriniai sausainiai

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 90
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Apelsinų skonio imbieriniai sausainiai
Autorius apie receptą: Traškūs ir gardūs apelsinų skonio imbieriniai sausainiai! Tešlą paruoškite bent prieš parą ir leiskite jai atvėsti. Traškūs ir gardūs apelsinų skonio imbieriniai sausainiai! Tešlą paruoškite bent prieš parą ir leiskite jai atvėsti. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 90
190 gramų kvietinių miltų
110 gramų cukraus
100 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių
50 mililitrų sirupo
20 gramų prieskonių meduoliams (naudojome Santa Maria apelsinų skonio)
0.5 šaukštelio sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą, supilkite sirupą, suberkite cukrų ir SANTA MARIA apelsinų skonio meduolių prieskonius. Leiskite atvėsti.
2.
Įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite.
3.
Sumaišykite sodą ir miltus ir įmaišykite į tešlos mišinį. Maišykite, kol gausis vientisa tešla.
4.
Tešlą imbieriniams sausainiams reikia ne trumpiau nei parą laikyti šaldytuve, kad gerai kočiotųsi.
5.
Įkaitinkite orkaitę iki 175°C temperatūros.
6.
Iškočiokite tešlą, suformuokite imbierinius sausainius, sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite maždaug 8 minutes ant vidurinės lentynos.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital