Apelsinų skonio avižinė košė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Apelsinų skonio avižinė košė
Autorius apie receptą: Avižų košė man – geriausi pusryčiai. O kokia ji dar skani pavyko. Avižų košė man – geriausi pusryčiai. O kokia ji dar skani pavyko. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
300 mililitrų avižų pieno (naudojau nesaldintą)
100 gramų avižinių dribsnių (naudojau greito paruošimo)
100 mililitrų apelsinų sulčių (šviežiai spaustų)
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštas medaus
Patiekiant:
pagal skonį apelsinų
pagal skonį aviečių
pagal skonį šilauogių
pagal skonį bananų
pagal skonį granolos
pagal skonį jogurto (naudojau ekologišką)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į puodą pilti avižų pieną, berti druskos ir užvirti. Suberti avižinius dribsnius, supilti apelsinų sultis ir maišant ant silpnos ugnies virti 1 minutę. Nukelti nuo kaitros.
2.
Į puodą su avižiniais dribsniais dėti medaus, išmaišyti ir uždengti. Palikti brinkti 2 minutes.
3.
Į dubenėlį sudėti paruoštą košę, ant viršaus sudėti pjaustytą bananą, apelsinų skilteles, šilauoges, avietes, granolą ir jogurtą.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
joninių skanėstai
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital