Apelsinų skonio avižinė košė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Apelsinų skonio avižinė košė
Autorius apie receptą: Avižų košė man – geriausi pusryčiai. O kokia ji dar skani pavyko. Avižų košė man – geriausi pusryčiai. O kokia ji dar skani pavyko. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
300 mililitrų augalinio avižų gėrimo (naudojau nesaldintą)
100 gramų avižinių dribsnių (naudojau greito paruošimo)
100 mililitrų apelsinų sulčių (šviežiai spaustų)
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštas medaus
Patiekiant:
pagal skonį apelsinų
pagal skonį aviečių
pagal skonį šilauogių
pagal skonį bananų
pagal skonį granolos
pagal skonį jogurto (naudojau ekologišką)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į puodą pilti avižų pieną, berti druskos ir užvirti. Suberti avižinius dribsnius, supilti apelsinų sultis ir maišant ant silpnos ugnies virti 1 minutę. Nukelti nuo kaitros.
2.
Į puodą su avižiniais dribsniais dėti medaus, išmaišyti ir uždengti. Palikti brinkti 2 minutes.
3.
Į dubenėlį sudėti paruoštą košę, ant viršaus sudėti pjaustytą bananą, apelsinų skilteles, šilauoges, avietes, granolą ir jogurtą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital