Apelsinų pyragas

AUTORIUS:
Patricija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Apelsinų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g varškės
3 v.š. cukraus (saldaus mėgėjai gali padidinti cukraus kiekį iki 1 puodelio)
1 a.š. sodos
1 apelsinas
3 v.š. manų kruopų
1 kiaušinis
2-3 v.š. margarino VILNIUS kepiniams
3 v.š. grietinės
Cinamono ar vanilės skonio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Apelsiną nulupame; supjaustome ir apelsiną, ir žieveles sutarkuojame arba smulkiai supjaustome. Užpilame cukrumi ir paliekame 20 minučių. Po to įmaišome kiaušinį, sodą, grietinę, manų kruopas, varškę, margariną (ištirpintą), cinamoną. Supilame į kepimo formą ir kepame 220 C orkaitėje, kol gražiai paruduos (25-30 min.)
AUTORIUS: Patricija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital