Apelsinų pyragas

AUTORIUS:
Angelė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Apelsinų pyragas
Apelsinų pyragas
Apelsinų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
100 g margarino VILNIUS kepiniams
200 g miltų
40 ml šalto vandens
50 g cukraus
Įdarui:
4 kiaušiniai
300 ml apelsinų sulčių
100 ml grietinėlės (20%)
150 g cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Orkaitę įkaitiname iki 220 C. Išminkome tešlą. Tešla išklojame kepimo formos dugną ir kraštus. Tešlos dugną pabadome šakute. Kepame orkaitėje 10 minučių, kad gražiai pagelstų. Apelsinų sultis spaudžiau iš šviežių apelsinų, reikėjo 6. Apelsinų sultis suplakiau su kiaušiniais, grietinėle ir cukrumi. Įdarą supyliau ant pakepusios tešlos ir pašoviau į orkaitę dar 30 minučių, orkaitę reikėtų nustatyti 180 C.
AUTORIUS: Angelė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital