Apelsinų likeris

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 1200
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Apelsinų likeris
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1200
250 mililitrų balto vyno
250 mililitrų vandens
450 gramų cukraus
1 kilogramas apelsinų
700 gramų degtinės
1 žiupsnelis maltos kalendros
1 saujelė mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į puodą supilti vandenį, cukrų, vyną ir virti, kol sutirštės sirupas.
2.
Nulupti vieną apelsiną, žieveles supjaustyti juostelėmis. Likusių apelsinų žieveles nutarkuoti.
3.
Išspausti apelsinų sultis, suberti žieveles, kalendrą, supilti degtinę. Išmaišyti ir palikti stovėti mažiausiai 4 valandas.
4.
Nukošti ir išpilstyti į du butelius po 700 ml.
Įdėti po mėtų šakelę ir užkimšti.
Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital