Apelsinų ir šokolado marmeladas

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Apelsinų ir šokolado marmeladas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas apelsinų
500 gramų uogienių cukraus (naudojome Dansukker)
75 gramai balto šokolado
1 vienetas žaliųjų citrinų (juostelėmis pjaustytos žievelės ir sulčių)
4 šaukštai brendžio
2 šaukštai lazdyno riešutų (smulkiai kapotų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kruopščiai nuplaukite apelsinus. Nulupkite apelsinų žievelę ir baltąją vaisių odelę. Supjaustytus apelsinus, žaliosios citrinos juostelėmis pjaustytą žievelę ir sultis supilkite į puodą, išmaišykite ir uždengę kaitinkite 10 minučių.
2.
Įmaišykite šokoladą, cukrų uogienėms, brendį ir virkite 3 minutes. Nuolat maišykite. Suberkite smulkiai kapotus lazdyno riešutus, išmaišykite. Nugriebkite putas.
3.
Marmeladą supilkite į šiltus, sterilizuotus stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital