Apelsinų ir moliūgų uogienė

AUTORIUS:
Inesa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Apelsinų ir moliūgų uogienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg moliūgo minkštimo
4 dideli obuoliai
2 dideli apelsinai
2 kg cukraus
gvazdikėlių ir cinamono lazdelių
stiklinė vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Apelsinus su žievelėmis gerai nušveisti, nusausinti ir supjaustyti ketvirčiais, o tada įstrižai plonais griežinėliais. Moliūgą sutarkuoti stambia tarka. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir taip pat sutarkuoti. Į vaisių masę ipilti stiklinę vandens, įdėti cukrų ir virti ant silpnos ugnies, kol vaisiai suminkštės. Įdėti gvazdikėlius ir cinamono lazdeles, dar kelias minutes pavirti , supilstyti į paruoštus stiklainius ir užsukti
AUTORIUS: Inesa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
inga
2012-11-28 15:40
Cukraus aš taip pat dejau mažiau mmmmm kaip skanu, ir šeimynai patiko :) ATSAKYTI
Josva
2012-11-10 17:38
Cukraus tikrai nereikia tiek kiek recepte rašo, Tikrai laabai skanus džemas. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital