Apelsinų degtinė

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Apelsinų degtinė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Apelsinai, žievelė, 0.5 vieneto
Degtinė, 1 litras
Cukrus, 2 šaukšteliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Plonai nulupta apelsino žievelė smulkiai supjaustoma, užpilama degtine ir įberiama cukraus. Po 3—4 dienų perkošiama. Taip pat paruošiama degtinė su citrinos žievelėmis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital