Nekeptas apelsininis varškės pyragas

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Nekeptas apelsininis varškės pyragas
Autorius apie receptą: Lengvai pagaminamas, nereikia kepti, labai skanus! Lengvai pagaminamas, nereikia kepti, labai skanus! Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas kreminės varškės
100 gramų balto šokolado
1 vienetas apelsinų
20 gramų želatinos
3 šaukštai cukraus (arba pagal skonį)
Pagrindui:
360 gramų šokoladinių sausainių
80 gramų sviesto (tirpinto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Želatiną užpilti 200 ml vandens, palikti išbrinkti 20 minučių, ištirpinti virš garų.
2.
Sausainius sutriname iki trupinių, į juos sudedame tirpintą sviestą ir viską išmaišome.
3.
Masę sudedame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, išlygininame ir paspaudžiame rankomis, taip suformuodami pagrindą.
4.
Varškės kremui varškę išsukame su cukrumi (jo dėkite pagal savo skonį ir saldumo mėgimą), įtarkuoti apelsino žievelę, įspausti citrinos sultis.
5.
Baltą šokoladą ištirpinti garų vonelėje ir įmaišyti į varškės masę.
6.
Kai želatina atvės, įmaišyti į varškės masę. Masę supilti ant sausainių pagrindo. Palaikyti šaltai bent pora valandų.
7.
Papuošimui naudojau citrinos ir apelsinų žievelę ir šaldytas spanguoles. Skanaus!
Patarimai:
Taip pat į varškę galima dėti konservuotį persikų ar kitų vaisių.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital