Apelsininis pyragas su migdolais

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Apelsininis pyragas su migdolais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kiaušinių
3 apelsinų
370 g cukraus
1 v. š. kepimo miltelių
300 g migdolų, maltų
PARUOŠIMO BŪDAS:

Du švariai nuplautus apelsinus dėkite į šaltą vandenį ir užvirus, virkite 15 min. Tada išimkite ir panardinkite į šaltą vandenį. Atvėsusius vėl 15 min. pavirkite (nebus karti žievelė). Paruoštus apelsinus perpjaukite skersai, išimkite sėklas ir sumalkite virtuviniu kombainu (kartu su žievele).

Dubenyje plaktuvu išplakite kiaušinius su 215 g cukraus, supilkite apelsinus ir maltus migdolus, suberkite kepimo miltelius, išmaišykite ir viską supilkite į kepimo formą bei kepkite 170 C įkaitintoje orkaitėje apie valandą.

Nuo likusio apelsino nulupkite žievelę, ją susmulkinkite ir 5 min. pavirkite. Iš apelsino išspauskite sultis ir su 155 g cukraus kaitinkite tol, kol cukrus išsilydys ir sirupas sutirštės. Tada sudėkite susmulkintas žieveles, apipilkite iškepusį pyragą.

Skanaus :*
 

AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital