Apelsininis medaus keksas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Apelsininis medaus keksas
Apelsininis medaus keksas
Apelsininis medaus keksas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
225 gramai miltų
2 vienetai kiaušinių
110 mililitrų augalinio aliejaus (bekvapio)
100 gramų medaus (jei kietas, ištirpinkite ir atvėsinkite)
100 mililitrų juodosios arbatos (stiprios)
60 mililitrų apelsinų sulčių
40 gramų rudojo cukraus
1.5 šaukštelio cinamono
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
0.5 šaukštelio sodos
1/4 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltų gvazdikėlių
1/4 šaukštelio maltų kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Dideliame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, sodą, druską, cinamoną, gvazdikėlius, pipirus.
2.
Į mišinio centrą supilti aliejų, medų, cukrų, kaiušinius, sultis ir arbatą. Mentele viską kruopščiai išmaišyti iki vientisos masės.
3.
Supilti tešlą į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti 180 C laipsnių temperatūroje apie 45-55 minutes.
4.
Palikti atvėsti ir išimti iš kepimo formos.
Patarimai:
Naudojau medų su citrina ir imbieru, bet tinka ir paprastas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital