Apelsininiai mieliniai sklindžiai su razinomis

AUTORIUS:
Ruslan Bolgov
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Apelsininiai mieliniai sklindžiai su razinomis
Apelsininiai mieliniai sklindžiai su razinomis
Apelsininiai mieliniai sklindžiai su razinomis
Autorius apie receptą: Mamos ypatingieji! Maistas turi būti apgaulingai paprastas, jaudinamai skanus ir nepriekaištingai patiektas. Mamos ypatingieji! Maistas turi būti apgaulingai paprastas, jaudinamai skanus ir nepriekaištingai patiektas. Ruslan Bolgov
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 gramų kefyro
400 gramų miltų (naudojome Kauno grūdų Ekstra)
100 gramų sviesto
2 šaukštai rudojo cukraus (galima keisti paprastu baltu)
1 vienetas apelsinų (reikės tik žievelės)
2 saujos razinų (naudojome smulkias rudas)
10 gramų sausų mielių
0.5 šaukštelio druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kefyrą šiek tiek pašildome (turi būti šiltas, bet ne karštas). Sviestą ištirpiname ir paliekame truputį atvėsti.
2.
Į šiltą kefyrą įmaišome mieles, cukrų, druską ir paliekame 5 min pastovėti. Įberiame miltus, sviestą, razinas ir nutarkuotą apelsino žievelę (tik geltoną dalį, nes balta dalis karti). Tešlą paliekame apie 45 minutes pastovėti kambario temperatūroje, jog pakiltų (jeigu namuose vėsu, padėkite šiltesnėje vietoje).
3.
Tešlai pakilus, į įkaitintą ir pateptą aliejumi keptuvę dedame po šaukštą tešlos ir kepame, kol blynai dailiai apskrunda iš abiejų pusių.
Patarimai:
Sklindžius skanu patiekti su uogomis, pabarsčius cukraus pudra ir pagardinus trupučiu karamelizuoto kondensuoto pieno.
AUTORIUS: Ruslan Bolgov
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Kristina
2019-03-05 12:45
Sveiki, ar tikrai nereikia kiausiniu?.. ATSAKYTI
Diana
2019-03-05 16:39
Kadangi į blynelius dedama nemažai sviesto, kiaušiniai nėra būtini, nes minkštumo suteiks sviestas. Bet jeigu norite tvirtesnių blynelių, aišku, galite jų įdėti (tik tokiu atveju miltų gali reikėti šiek tiek daugiau). ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis