Apelsininiai kepsniai

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 156)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 156)
Apelsininiai kepsniai
Apelsininiai kepsniai
Apelsininiai kepsniai
Apelsininiai kepsniai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g jautienos nugarinės
3 apelsinai
4 skiltelės česnako
100 ml majonezo
100 ml jogurto
imbieras
juodieji pipirai
prieskoniai mėsai
2 šaukšteliai garstyčių padažo
200 g pievagrybių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Česnaką sugrūdam ir sumaišome su majonezu, garstyčiomis, jogurtu ir visais prieskoniais. Išspausti 1 apelsino sultis ir įmaišyti į visą masę. Mėsą supjaustyti 6 storomis riekelėmis ir kapoti peiliu iš abiejų pusių (taip išmušta mėsa geriau pasisavins padažo skonį).
Apelsinus padalinti į 4 dalis. 1 dalies sultis išspausti ant vieno kepsnio ir t.t. Palikti 5 - 10 min pastovėti. Mėsą aptepti padažu iš abiejų pusių ir dėti į skardą. Sudėti šampinjonus be kotelių ir užpilti ant jų likusį padažą. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 15 - 20 min. Per vidurį kepimo mėsą vėl apšlakstyti likusių apelsinų sultimis. Valgyti su orkaitėje keptomis bulvemis.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital