Apelsininiai keksiukai su maskarponės sūrio kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Apelsininiai keksiukai su maskarponės sūrio kremu
Apelsininiai keksiukai su maskarponės sūrio kremu
Apelsininiai keksiukai su maskarponės sūrio kremu
Apelsininiai keksiukai su maskarponės sūrio kremu
Apelsininiai keksiukai su maskarponės sūrio kremu
Autorius apie receptą: Ir kokius gi labiau gali tikti kepti keksiukus šventiniam laikotarpiui, jei ne apelsininius? Citrusinė nata išreikšta ir jos norisi, kaip niekad dabar. Mandarinai ir aplesinai man Ir kokius gi labiau gali tikti kepti keksiukus šventiniam laikotarpiui, jei ne apelsininius? Citrusinė nata išreikšta ir jos norisi, kaip niekad dabar. Mandarinai ir aplesinai man nuo vaikystės yra svarbi Kalėdinė atributika, nes iš tiesų, jų daugiausiai ir valgydavome per šventes, juk tiesiog kitaip jų neturėdavome. Man net Kalėdų Senis atnešdavo po egle maišą citrusinių vaisių, ir aš būdavau tokia laiminga. Dabar vaikai to nesupranta. Kokia čia dovana apelsinai..... Bet kiti laikai, kitos dovanos, kiti vaikai. Bet dabar ne apie tai. O apie apelsininius keksiukus su maskarponės sūrio kepurėlėmis. Žinoma keksiukai skanūs ir be jokio dekoro, bet man šį kartą labai jo norėjosi. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
250 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
1 vienetas apelsinų
150 gramų cukraus
150 gramų sviesto
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Kremui:
225 gramai maskarponės sūrio
160 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
60 gramų cukraus pudros
1 šlakelis citrinų sulčių
0.5 šaukštelio vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sviestą išsukame iki purumo su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Po vieną įmušame kiaušinius. Masę gerai išmaišome.
2.
Apelsiną nuplauname, nutarkuojame žievelę ir išspaudžiame sultis. Į tešlą įmaišome apelsino žievelę ir sultis. Įsijojame miltus su kepimo milteliais. Tešlą dar kartą permaišome ir pilstome į keksiukų formeles.
3.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 minutes. Palikti atvėsti.
4.
Į maskarponės sūrį įmaišome cukraus pudrą ir vanilinį cukrų. Šaltą grietinėlę išplakame iki standžių putų. Ją įmaišome į sūrio masę. Įspaudžiame citrinos sultis. Kremą dar kartą gerai išmaišome.
5.
Kremą dedame į konditerinį maišelį ir puošiame keksiukus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital