Anties krūtinėlė apelsinų padaže

AUTORIUS:
Vaiva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Anties krūtinėlė apelsinų padaže
Autorius apie receptą: Patiekalas nuostabus. Patiekalas nuostabus. Vaiva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 gabalai antienos filė
2 žiupsneliai druskos
2 žiupsneliai maltų juodųjų pipirų
Garnyrui:
6 vienetai bulvių
150 gramų pieno
1 sauja žaliųjų žirnelių
pagal skonį sviesto
Padažui:
4 vienetai apelsinų
2 šaukšteliai medaus
1 gabalėlis sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Anties krūtinėlės riebaliukus apipjaustome, gražiai padarome įstrižas įpjovas tik ant odelės, pabarstome pipirais ir druska. Švarią keptuvę dedame ant nedidelės ugnies ir į įkaitintą keptuvę dedame krūtinėlę ant odelės. Išsiskirs daug taukų, jais apšlakstome viršų, po 7 min apverčiame ir toliau kepame ant silpnos ugnies. Iškeptą krūtinėlę dedame į foliją ir pašauname į 190 C laipsnių įkaitintą orkaitę 20-30 min.
2.
Bulves nuskutame ir išverdame. Atskirame puode išverdame žirnius. Išspaudžiame keturių apelsinų sultis.
3.
išvirtas bulves sugrūdame. Išvirtus žirnelius su pienu ir sviestu sutriname elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Tuomet į sugrūstą bulvių košę įmaišome žirnelius.
4.
Padažui gabaliuką sviesto, apelsinų sultis ir medų pakaitiname keptuvėje, kol ištirps, išmaišome ir išjungiame kaitrą. Paliekame susistovėti.
5.
Dedame į lėkštę krūtinėlę, šalia gražios mums neįprastos spalvos bulvių košę ir padažą ant krūtinėlės.
AUTORIUS: Vaiva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital