Paukštienos sriuba su pupomis ir makaronais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Paukštienos sriuba su pupomis ir makaronais
Paukštienos sriuba su pupomis ir makaronais
Paukštienos sriuba su pupomis ir makaronais
Paukštienos sriuba su pupomis ir makaronais
Paukštienos sriuba su pupomis ir makaronais
Paukštienos sriuba su pupomis ir makaronais
Paukštienos sriuba su pupomis ir makaronais
Autorius apie receptą: Tai sriuba, kažkuo primenanti sriubas su vištiena, bet tuo pačiu ir kitokia. Užtruksite, kol išvirsite sultinį, bet patikėkite - tikrai verta. Tada sriuba sužibės visai kitomis Tai sriuba, kažkuo primenanti sriubas su vištiena, bet tuo pačiu ir kitokia. Užtruksite, kol išvirsite sultinį, bet patikėkite - tikrai verta. Tada sriuba sužibės visai kitomis spalvomis. Soti, nes į ją pridėjau ir antienos gabalėlių. Ir pupos man šiai sriubai suteikia karališkumo. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 sauja pupų
1 saujelė makaronų (smulkių)
1 pundelis petražolių
Sultiniui:
2.5 litro vandens
500 gramų paukštienos (naudojau antienos krūtinėlės kauliukus)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
2 skiltelės česnako
4 vienetai lauro lapų
4 vienetai juodųjų pipirų
4 vienetai kvapiųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pupas užmerkti iš vakaro, kad vėliau greičiau išvirtų.
2.
Į puodą dedame antienos kauliukus, nuluptą svogūną, pjaustytą morką, česnaką, prieskonius, užpilame vandeniu. Užvirus nugraibome putas, sumažiname kaitrą ir leidžiame lėtai virti apie 1,5 val. Kauliukus išimame ir atidedame į šoną. Sultinį perkošiame.
3.
Bulves ir morką nuskutame. Bulves supjaustome mažais kubeliais, morką griežinėliais. Daržoves sudedame į sultinį. Beriame pupas. Verdame sriubą apie 30 min, kol pupos išvirs.
4.
Supilame makaronus, beriame druskos, sudedame nuo kauliukų nupjaustytą antienos mėsytę. Paverdame dar apie 7 min. Paskaniname smulkintais petražolių lapeliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital