Antienos kulšelės orkaitėje su ryžiais ir džiovintomis slyvomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Antienos kulšelės orkaitėje su ryžiais ir džiovintomis slyvomis
Antienos kulšelės orkaitėje su ryžiais ir džiovintomis slyvomis
Antienos kulšelės orkaitėje su ryžiais ir džiovintomis slyvomis
Autorius apie receptą: Mano karališki pietūs. Aš labai pamėgau antieną ir dažnai ją gaminu savo virtuvėje. Man šiandien pasisekė ir antienos kulšelių marinuoti nereikėjo, nes už mane tą padarė Mano karališki pietūs. Aš labai pamėgau antieną ir dažnai ją gaminu savo virtuvėje. Man šiandien pasisekė ir antienos kulšelių marinuoti nereikėjo, nes už mane tą padarė meistrai. Tad truputį sutaupiau laiko. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 gramų antienos kulšelės (su prieskoniais)
300 mililitrų vandens (karšto)
1 stiklinė ryžių
5 vienetai džiovintų slyvų
1 šaukštelis prieskoniai ryžiams
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į troškintuvą beriame ryžius, druską, ryžių prieskonius, dedame gabalėliais pjaustytas džiovintas slyvas. Ant viršaus uždedame antienos kulšeles. Viską užpilame karštu vandeniu. Turėtų vanduo viską apsemti, tad jo kiekį reguliuokite pagal save.
2.
Indą uždengiame dangčiu ir pašauname į iki 200 C laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame 1 val. Baigiant kepti troškintuvą galima atidengti ir pabaigti kepti, kad viskas gražiai apskrustų.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Remigijus
2022-11-06 10:58
Labai skaniai gavosi. Beje slyvos irgi labai skanios, kitą kartą daugiau bandysiu įdėti. ATSAKYTI
Ugnė
2022-06-15 11:59
Niekinis receptas, nes kokie prieskoniai dedami ant tų kulšelių surat misija neįmanoma. O uždėt šlauneles ant ryžių tai anoks čia receptas. Nuoroda veda į bendrą facebook puslapį. O jame receptai kaip eiliniai postai nei sugrupuota, nei dar ką. Tipo reklamą bandė pasidaryt, bet gavos tik antireklama ATSAKYTI
Aurelija
2022-06-16 12:14
Jei skaitytumėt aprašymą recepto, pamatytumėt, kad autorė naudojo kulšeles jau pamarinuotas ir jau su prieskoniais - tad sutaupo laiko marinuojant. O receptas labai puikus, nes paruošti pavyks ir tam, kuris pirmą ar tik antrą kartą gamina antieną. :) O autorės puslapyje galima rasti daugybę puikių receptų, tad jokios antireklamos čia nėra :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital