Antienos kulšelės orkaitėje su ryžiais ir džiovintomis slyvomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Antienos kulšelės orkaitėje su ryžiais ir džiovintomis slyvomis
Antienos kulšelės orkaitėje su ryžiais ir džiovintomis slyvomis
Antienos kulšelės orkaitėje su ryžiais ir džiovintomis slyvomis
Autorius apie receptą: Mano karališki pietūs. Aš labai pamėgau antieną ir dažnai ją gaminu savo virtuvėje. Man šiandien pasisekė ir antienos kulšelių marinuoti nereikėjo, nes už mane tą padarė Mano karališki pietūs. Aš labai pamėgau antieną ir dažnai ją gaminu savo virtuvėje. Man šiandien pasisekė ir antienos kulšelių marinuoti nereikėjo, nes už mane tą padarė meistrai. Tad truputį sutaupiau laiko. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 gramų antienos kulšelės (su prieskoniais)
300 mililitrų vandens (karšto)
1 stiklinė ryžių
5 vienetai džiovintų slyvų
1 šaukštelis prieskoniai ryžiams
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į troškintuvą beriame ryžius, druską, ryžių prieskonius, dedame gabalėliais pjaustytas džiovintas slyvas. Ant viršaus uždedame antienos kulšeles. Viską užpilame karštu vandeniu. Turėtų vanduo viską apsemti, tad jo kiekį reguliuokite pagal save.
2.
Indą uždengiame dangčiu ir pašauname į iki 200 C laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame 1 val. Baigiant kepti troškintuvą galima atidengti ir pabaigti kepti, kad viskas gražiai apskrustų.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital